Laserservice

Laserservice

Våra lasertekniker installerar, servar, felsöker, flyttar och reparerar lasermaskiner och system oberoende av fabrikat.

Företag som är måna om en störningsfri drift tecknar serviceavtal med oss för att öka tillgängligheten och livslängden på sitt lasersystem .

Vi förfogar över ett stort kontaktnät för tillhandahållande av reservdelar till lasermaskiner. Vi lagerhåller också en mängd förbrukningsartiklar så som laseroptik, laserlampor, munstycken/dysor, keramdelar, filter, oljor etc.

Vi har telefonsupport som är öppen alla dagar mellan kl. 8.00 - 17.00. Supporten sträcker sig till de system vi säljer och om man vill fråga oss om optik eller komponenter.

Några exempel på våra servicetjänster

Service av stora flatbädds CO2 lasermaskiner
- Exempelvis. Trumpf, Bystronic, Prima, Amada, olika Precitecbaserade lasersystem mfl. som används för laserskärning och svetsning inom industrin.

Service av fiber- , diodpumpad- eller YAG-laserbaserade system

Felsökning & reparation

Optisk konsultation
Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att diagnosticera om felet ligger i optiken eller om det är något i processen som inte fungerar som det ska. Denna tjänst är kostnadsfri under förutsättning att du ä'r kund hos oss såklart. II'VI med sin enorma erfarenhet och marknadsledande position har både utrustning och resurser att med hjälp av att analysera en gammal defekt lins kunna se om felet ligger hos just optik eller djupare ner i systemet.
 

Kontakta Micke Bergman

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig. Alternativt så når du oss på tel 0281-307 18 eller e-post micke@lmiab.se