Keramdelar hållare

keramik3.jpgKeramik eller keramdelar är en vital del av de flesta lasermaskiners skärhuvud då dyshållarna och sensorhuvudet ofta till stor del är tillverkad i keramik för att klara stora och snabba växlingar mellan olika temperaturer samt är konstruerad att fungera som en isolator för att isolera dysan från övriga skärhuvudet och på så sätt skapa ett magnetfält mellan dysa och plåt vilket i sin tur styr Z-axeln och höjdjusteringen för att möjliggöra avbrottsfria höjdjusteringar direkt under produktion. En ojämn plåt är med andra ord inga större hinder under laserskärning.

Även keramik handlar mycket om Precitec, vilket innebär att om ni har ett Precitec skärhuvud och behöver dyshållare är det stor chans att det är en Precitecdel. Även de ledande maskintillverkarna Trumpf och i viss mån Bystronic använder sig av Precitecdelar även om de ofta förefaller vara deras egna.

Se våra olika produktkataloger - för referensnummer etc.

Kontakta oss om ni har funderingar kring detta eller vill ha priser.

Kontakta Micke Bergman

Vill du ha mer information om keramdelar eller andra reservdelar? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig. Alternativt så når du oss på tel 0281-307 18 eller e-post micke@lmiab.se