Dysor/Munstycken

Dysor, nozzles eller munstycken, kärt barn har många namn och vi har det mesta för CO2 och fiberlasermaskiner av olika fabrikat.

dysor.jpgVåra dysor tillverkas av en av världens ledande tillverkare av laserkomponenter vilket borgar för högkvalitativa produkter och är samtidigt en försäkran om att er maskin får en jämn och säker drift utan onödiga produktionsstopp.

Oavsett om ni har ett system från Amada, Adige Sala, Bystronic, Trumpf, Precitec (många maskintillverkare använder Preitecs marknadsledande skärhuvud till sina maskiner), Prima, Finn-Power, LVD, Mazak, Messer eller Salvagnini så har vi dysor som passar eller kan snabbt ta hem. 

Vi levererar idag dysor till en mängd olika maskiner över hela Norden. Behöver ni dysor/munstycken till er maskin men inte hittar den i listan över våra olika kataloger så är mitt tips att ni tar en titt i katalogen över Precitecbaserade system då just Precitec levererar skärhuvud till de flesta olika fabrikat och därmed passar också dysorna till alla olika maskiner som använder Precitecs skärhuvud.


Mer information om dysor

Kontakta Micke Bergman

Vill du ha mer information om dysor och andra reservdelar? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig. Alternativt så når du oss på tel 0281-307 18 eller e-post micke@lmiab.se